Preloader Icon

Reading via 5 Australian Bush bloesems

55.00

28 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Op het emotionele en geestelijke plan schenkt de natuur ons de ongelofelijke energetische kracht van bloesems. Wereldberoemd zijn natuurlijk de Bach bloesemremedies, maar in de huidige tijd, met niet alleen emotionele maar ook karmische en geestelijke uitdagingen voortvloeiend uit de toenemende bewustzijnsveruiming bij de mens, zijn andere bloesemremedies gewenst. Hierin bieden ondermeer de hoogtrillende Australische Bush Flower remedies een zeer goede ondersteuning. De toepassingen op het emotionele en geestelijke vlak zijn bijzonder uitgebreid aangezien er 70 remedies bestaan, allen ontwikkeld door Ian White op hoog energetische plaatsen in Australië en andere plekken in de wereld. Velen waren en zijn bekend bij de Aboriginals.

Alle 70 remedies zijn weergegeven in bloesemkaarten. Tijdens deze reading trek ik voor jou 5 kaarten. Deze 5 bloesems geven een inzicht in je actuele emotionele en geestelijke uitdagingen en thema’s. Het zijn de bloesems die je op dat moment nodig hebt ter ondersteuning van je ontwikkelings- en helingsweg. Zowel de bloesems als de opgaven worden uitgebreid beschreven in je reading.

Zelftherapie

Je kan opteren om een van de bloesemremedies te gebruiken om het door jou gekozen thema aan te pakken. Het is aan te bevelen om in zelftherapie slechts één bloesem tegelijk te gebruiken. De dosering bedraagt 7 druppels ‘s morgens en 7 druppels ‘s avonds onder de tong. De duur van de inname bedraagt 2 weken. Echter kan er al na enkele dagen al resultaat worden bekomen.

De bloesemremedies werken snel en openen op een vrij zachte manier emotionele blokkades, geven helderheid, bescherming of ze connecteren je met je hogere zelf of de spirituele raadgevers. Indien er toch (hevige) emotionele reacties ontstaan, is het advies als volgt:

  • de basisremedies Calm & Clear of Emergency te gebruiken (oraal, therapeutische crème of nevelspray)
  • een coach of gesprekstherapeut te raadplegen!

Heb je bij of na het innemen nood aan een individueel gesprek, dan kan dit via de afsprakenmodule ingepland worden (exclusief).

Bestelling

De bloesemremedies kunnen besteld worden via www.bloesemremedies.be of via De Natuurkeuken (mail naar info@denatuurkeuken.be).