Preloader Icon

Karmische reading met advies voor healing

70.00

Ontdek via een karmische reading je zieletekening die de levensopgaven of karmische opgaven, verworvenheden, eenzijdigheden, karmische patronen en de rode draad in je leven ontsluiert. Het belicht schaduwkanten en je begrijpt beter waarom het vorige leven nog steeds een invloed heeft op het huidige leven. Dankzij waardevolle tips en advies ga je zelf aan de slag om je eenzijdigheden uit het vorige leven te transformeren naar een hoopvolle toekomst, in overeenstemming met je levensmissie.

46 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ontdek je levensopgaven en hoe je karmische patronen kan transformeren naar een hoopvolle toekomst in overeenstemming met je levensmissie.

Je bent op aarde gereïncarneerd met een blauwdruk van het verleden en tegelijk een voor de toekomst. Dit vertaalt zich in een eigen uniek levenspad waarin talenten maar ook uitdagingen besloten liggen. In de huidige tijd van bewustzijnsverruiming ben je misschien op dit vlak zeer zoekende? Aan de hand van een reading, gebaseerd op je naamanalyse, komt de blauwdruk tevoorschijn. Het is als het ware een zieletekening die de levensopgaven of karmische opgaven, verworvenheden, eenzijdigheden, karmische patronen en de rode draad in het leven ontsluiert. Soms kunnen ook schaduwkanten belicht worden. Je begrijpt beter waarom het vorige leven nog steeds een invloed heeft op het huidige leven en hoe je de eenzijdigheden uit het vorige leven kan transformeren naar een hoopvolle toekomst, in overeenstemming met je levensmissie. Tegelijkertijd geeft het een inzicht in de sleutel die de deur op een kier te zet naar heling en persoonlijke groei. Hierbij wordt een verband gelegd met de werking van de planeten op het individu en de organen verbonden aan de planeten. Je komt te weten welke organen belast zijn of juist minder werkzaam zijn.

Er worden waardevolle tips gegeven op vlak van lectuur, levensstijl, kristallen, krachtdieren, boomenergiën, … om tot  karmische heling te komen. In een uitgebreidere karmische reading wordt ook advies gegeven op vlak van voeding, fytotherapie, bloesemremedies en andere natuurlijke geneeswijzen zoals plantensappen, hydrolaten, etherische oliën of voedingssupplementen. Door deze unieke holistische zelftherapie wordt vooral de IK-kracht aangesproken om deze op aarde te vestigen, want zichzelf helen is nog steeds de beste weg van heling.

Deze karmische reading is er een voor het leven, waarop je steeds kan terugblikken en die je herinnert aan je te gane weg of levensopgave. Ieder volgt deze weg op zijn of haar tempo. Misschien is het een bevestiging van wat je al had aangevoeld en is het een aftoetsing of je op het juiste spoor zit, maar soms kan het ook totale nieuwe inzichten geven en een aanzet betekenen tot een nieuw leven en bewustwordingsproces. En doorgaans kan bewustwording alleen al een genezend of helend effect hebben. Voor mensen die een ziekteproces doormaken kan het tevens verhelderende inzichten geven, zoals over de overbelaste of juist minder actieve organen.

Incarnatie op aarde 

Tegenwoordig is de periode tussen twee incarnaties korter dan vroeger. Vroeger kon deze periode 300 jaar tot wel 800 jaar overbruggen, Het verwerken van een aardeleven kan ook enkel op aarde gebeuren en daarom dient er tegenwoordig dus veel meer op aarde verwerkt te worden. In de geestelijke wereld kan dit immers niet geleerd worden. De karmische naamanalyse geeft een goed beeld van wat er precies in dit aardeleven dient aangepakt te worden. Als ziel heb je immers voor je komst op aarde het voornemen gemaakt om de eenzijdigheden uit het vorige leven of vorige levens om te polen. Deze karmische ompoling hangt samen met de levensopgaven. De mens voelt dat de levensopgave(n) of zielsopdracht(en) schuilgaan in de karmische ompoling. Er zijn drie mogelijkheden wat betreft de intensiteit van de levensopgaven of karmische ompolingen:

  1. Het vorige leven was problematisch waardoor er minder sprake is van een karmische opgave. Dit leven is meer neutraliserend van aard omdat na de heftige gebeurtenissen in het vorige leven, het nog steeds het beste is om zo snel als mogelijk terug naar de aarde te komen. De mens heeft in dit geval wat meer de vrijheid om te doen en te laten wat hij wil en hij zal vaak geneigd zijn om anderen te helpen. Echter blijft het een zwaar aardeleven, maar dat wel een invulling kan krijgen door al enigszins de eerste stappen te zetten in de richting van de nodige ompoling.
  2. Er is één duidelijke levensopgave: hierin is de numerologie of naamanalyse interessant omdat het heel duidelijk de te gane richting aangeeft.
  3. Er zijn meerdere (kleinere) levensopgaven, die elk afwisselend om aandacht vragen.
Naamanalyse van Pythagoras

De naamanalyse (numerologie) is gebaseerd op de inzichten van de Griekse filosoof en wiskundige Pythagoras. Hij was een man van de wereld, reisde veel en kwam in contact met diverse culturen, die nog een nauwe verbondenheid hadden met het geestelijke en het kosmische. Hij ontdekte een systeem tot zelfkennis, waarbij hij de letters van een naam verbond met getallen. Die getallen, geen mathematische cijfers, hadden elk een bepaalde kwaliteit. Deze kwaliteiten kunnen verbonden worden met de kosmos en de trilling van de planeten.

Naam en roepnaam

Een naam wordt niet toevallig door de ouders gekozen. Elke naam heeft een trilling en als we deze via de numerologie van Pythagoras verder analyseren ontdekken we de karmische blauwdruk en de daaraan verbonden levensopgaven.  Echter kunnen de levensopgaven te zwaar zijn of niet gewenst. Dan kiest men -vaak onbewust- voor een roepnaam of wordt de naam zelfs volledig veranderd.

Planetenwerking

“Wanneer de mens de hemel verliest, verliest hij zichzelf.” Rudolf Steiner

Aan de getallen van Pythagoras wordt in de naamanalyse de werking van planeten gekoppeld. De karmische opdrachten of levensopgaven kunnen in verband gebracht worden met de eigenschappen van de planeten. Zoals de astrologie kan vanuit de naam en de geboortedatum een verband met de planetaire trilling waaraan een individu onderhevig is, worden gelegd. De kosmische impressies zijn niet alleen bij de mens maar natuurlijk ook bij de plant terug te vinden en bijgevolg ook bij de voeding die de mens tot zich neemt.

Voorbeeld 1: iemand kan in een vorig leven de heftige mannelijke en daadkrachtige Mars-energie beleefd hebben, met mogelijks de negatieve aspecten van de planeet. De ompoling in dit leven zal inhouden dat de vrouwelijke en zachte kant dient beoefend te worden, waarbij zorg, verzorging, zelfzorg, liefde en warme omhulling thuishoren (Venus-kwaliteiten). Deze aspecten zullen minder bekend zijn voor het individu maar de interesse zal er zeker zijn.

Voorbeeld 2: iemand kan in een vorig leven in een heel strak keurslijf geleefd hebben, zoals in een streng klassiek (katholiek) gezin, waarin regels en zekerheden belangrijk waren. In dit leven zal de persoon voelen dat hij de alternatieve wegen dient te bewandelen en tegen de stroom dient in te gaan. Sleutelwoorden bij deze karmische ompoling zijn ‘vrijheid’ en ‘beweging’. Hij zal graag in diepere verbinding gaan met de medemens en/of interesse hebben in genezing. De natuur schenkt hem vaak die noodzakelijke vrijheid. 

Praktisch

  • Na betaling ontvang je een mail waarin je per kerende je naam (voornaam + alle tussennamen + achternaam correct gespeld zoals op de identiteitskaart!) en geboortedatum doorgeeft. Heb je een specifieke vraag of een bepaald thema? Vermeld dit tevens in de mail.
  • Binnen 5 werkdagen ontvang je een persoonlijke uitgeschreven reading.
  • Heb je vragen over je reading? Dan kan je deze gerust per mail stellen.
  • Opvolging: indien er nood is aan een individueel gesprek dan kan deze online via ZOOM ingepland worden (exclusief)