Preloader Icon

Hydrolaten, therapeutische, cosmetische, culinaire gids – Veerle Waterschoot

35.80

Antroposofische voeding en kookboeken natuurvoeding

Categorie:

Beschrijving

Hydrolaten zijn destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, bladeren, kruiden zaden, wortels,… Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als energetische kwaliteiten van de planten in zich. Dit boek wil bijdragen aan een verdiende herwaardering van de hydrolaten. Op een zeer eigen manier sluiten ze aan bij de actuele noden en interesses:

* openheid voor verse kruiden en plantenbereidingen als volwaardige aanvulling op de reguliere gezondheidszorg

* openheid voor complementaire therapieën in zorgcentra en palliatieve eenheden

* toenemende stress en hooggevoeligheid

* interesse in pure en zuivere cosmetica

* culinaire inspiratie voor het creëren van nieuwe, subtiele sensaties met zuivere, vitale producten

* keuze voor persoonlijke groei

In 67 monografieën worden kwaliteiten en toepassingen van zowel aromatische als niet-aromatische hydrolaten uitgewerkt,opgenomen in de vijfelementenleer en met suggesties voor het gelijktijdig inzetten van bachbloesems. Dit boek is zowel een gids als een werkboek voor holistische gezondheid.

  • Taal: NL
  • Bindwijze: hardcover
  • Auteur: Veerle Waterschoot
  • Aantal pagina’s: 200
  • ISBN 9789090295428