Preloader Icon

De daslookroof, een politieverhaal met gezonde recepten voor kinderen

18.75

ZOMERACTIE TOT 15 JULI 2024!

Per aankoop van De daslookroof ontvang je gratis De zeereis van Kapitein Karper

Een aantal van de talrijke recepten uit de cursussen verwerkte ik in kinderboeken. De recepten zijn verweven in leuke en spannendeverhalen waardoor niet alleen de fantasie maar ook de smaakpapillen geprikkeld worden. Samen met de ouders kunnen de gezonde gerechten uit de natuurvoeding bereid worden.

Beschrijving

  • Twee-in-één: kinder- én kookboek
  • Spannend verhaal met 11 recepten én boeiende informatie uit de natuurvoeding
  • Met dit boek koop je 1 m2 natuur
  • I.s.m. Natuurpunt

Een politieverhaal met gezonde recepten voor kinderen

De boskrant meldt het droevige nieuws: het daslooktapijt is gestolen! De bosdieren snotteren, huilen, piepen, snateren en sjilpen. Waarop kunnen de vossenjongen nog spelen? Waar verstopt moeder ree nu haar jong? En waaronder vinden de egels sappige regenwormen? Inspecteur Oehoe en agent Zeverzwijn worden aangesteld om de roof op te lossen. De twee heren van de bospolitie onderzoeken de sporen en verhoren de bosdieren. Maar krijgen ze wel alle antwoorden om de daders te vinden? Tijdens hun onderzoek smullen ze van lekkere en gezonde recepten. Zo helpt de bibberende bramentaart bij het verhoor, ontvangt de eekhoorn hen met notencake of proeven ze de glibberige geleisnoepjes van de boskikker. Vooral agent Zeverzwijn kan het speeksel in zijn bek nauwelijks bedwingen. Hij denkt meer aan eten dan aan het onderzoek. Als dat maar goed afloopt… 

Uniek boek: kinder- én kookboek

De daslookroof vertelt niet alleen een spannend politieverhaal maar bevat ook gezonde recepten en boeiende informatie uit de natuurvoeding. Dat maakt dit boek uniek!

De recepten zijn met behulp van de ouders makkelijk te bereiden en vinden hun oorsprong in het verhaal. Zo worden niet alleen de fantasie maar ook de smaakpapillen geprikkeld.

  • Uitgave: De Natuurkeuken
  • Auteur: Sigrid Dewaele – Illustraties: Cathérine Revyn – Vormgeving: Studio KR8
  • Pagina’s: 64 – ISBN: 9789464519297