Preloader Icon

Recepten met kruiden

Curcuma latte

Een uiterst gezond drankje én een streling voor alle zintuigen. De gezondheidsvoordelen van curcuma zijn bij Demeter of biologisch-dynamische curcuma uitvergroot daar de inhoudstoffen krachtiger werken dan bij biologische of gangbare curcuma. 

Zongele gierst

Verras je gasten (en jezelf) met gele gierst; een zonnetje op je bord. Het is heel makkelijk: voeg gewoon een flinke snuif curcuma toe aan de gare gierst. Spiek nog even naar het recept voor het basisrecept van gierst

Alcoholvrije gin fizz

Jeneverbes. Het is het onmisbare kruid in de beroemde gin. Liever geen alcohol? Met dit recept maak je een heerlijke gin fizz, zonder alchohol. Proost!

Dukkah

Een mix van noten, kruiden en specerijen dat in Egypte door straatverkopers wordt verkocht in kleine puntzakjes met stukjes pitabrood erbij. Heerlijk om te dippen: een stukje brood, wat olijfolie en dan dippen in de dukkah

Za’atar

Maak zelf deze populaire kruidenmix uit het Midden-Oosten met het supergezonde biologisch-dynamisch sesamzaad. Zoals dukkah is het heerlijk om ook Za’atar te dippen met brood , eventueel eerst in een schaaltje met yoghurt of olijfolie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief