Preloader Icon

Maïs-rozemarijnsneetjes

Sneetjes polenta met rozemarijn.  0 gluten!
Ingrediënten voor 4-5 personen

750 ml water of groentebouillon

200 g polenta

150 g mascarpone

75 g Parmezaan

1 dl room

Ca 3 el verse of gedroogde rozemarijn

Snuifje kruidenzout

Bereiding

Een bakvorm invetten met boter of olie.
– Water of groentebouillon aan de kook brengen.
– 
Polenta toevoegen.
– 
Onder voortdurend roeren 5 min laten koken.
– Zout toevoegen en nog even (max 2 min laten afkoelen).
– 
De maïsbrij erin gieten en ca 1 à 2 cm dik uitstrijken.
– Mascarpone, parmezaan en room vermengen, met kruidenzout op smaak brengen en over
   de maïsbrij strijken.
– 
Rijkelijk met rozemarijn bestrooien.
– 
In de oven bij 180°C (hete lucht 160°C) ca. 25 min laten bruin bakken.