Creamy curry mat mango en shiitake
3 stengels bleekselder
1 eetrijpe mango
100 g shiitake
4 tomaten of tomatenblokjes uit blik (in de winter)
200 ml kokosmelk
100 g cashewnoten
2 eetlepels milde kerriepoeder
Snuif kaneel
Peper & zout
Kokosvet
– Was de bleekselder en snijd in plakjes.
– Schil de mango en snijd in partjes.
– Reinig de shitake met een vochtig keukenpapiertje en snijd in repen.
– Schil en snipper de ui fijn en fruit in de kokosolie samen met de kaneel en kerrie.
– Fruit de bleekselder mee.
– Roerbak de shitake en mango even mee.
– Voeg tomaten toe alsook kokosmelk.
– Breng op smaak met peper en zout.
– Laat nog 5 minuten stoven.
– Hak de cashewnoten grof.
– Strooi de noten over het gerecht. Je kan ze er ook tussen roeren.